Visa meny

Videodating-app: HIMYNAMEIS

Publicerad: augusti 10, 2016
appHIMYNAMEISvideodating

HIMYNAMEIS-logo-full-plate_3887x2961

Det spelar nog ingen roll om du är singel eller upptagen – du har väl hört talas om Tinder?

Alla tycks svepa fingret till höger och vänster nuförtiden för att finna sin perfekta match. Dock verkar det som, i alla fall utifrån vår egen erfarenhet, att det föregår väldigt många svep till vänster nuförtiden.. alla tycks vara väldigt kräsna!

himynameis

Tinder med videos

Vi älskar bra app-idéer och tyckte appen HIMYNAMEIS lät väldigt spännande. Den är väldigt lik Tinder men istället för att ladda upp profilbilder där man försöker se perfekt ut, så spelar man istället in en kort video där de andra användarna av appen kan se vem du verkligen är. Vi kan föreställa oss att man får bättre matchningar genom videos eftersom man får ett bättre intryck av en person: man hör rösten, ser ansiktsuttryck och till och med personens leende.  En videodating-app just när videos mer eller mindre tar över de flesta sociala medier känns verkligen rätt. Vi ser fram emot att följa hur det kommer att gå för denna app som är utvecklad i Malmö.

Skulle du våga spela in en video av dig själv till en dating-app eller är du för blyg? Berätta i en kommentar! Ladda ner appen från App Store här, en version för Android kommer snart enligt apputvecklaren.

 

youtopia-rachel_nat_sign

Genom att använda denna sida, accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer

OK, jag förstår