Visa meny

Topp 5 Poddar

IMG_4127

Vi har börjat lyssna på poddar varje dag när vi pendlar, jobbar och tar promenader. Sedan vi började med detta har vi lärt oss nya saker varje dag! Här är en lista över 5 poddar du bara måste lyssna på.

Serial-2

1. Serial Podcast
Detta är en av världens mest kända poddar och det är för att den är så välgjord och oerhört intressant. Det är den mest beroendeframkallande ”true crime”-podden någonsin. I säsong ett följer man fallet om Adnan Sayed som sitter i fängelse för mordet på sin exflickvän Hae Lee. Men var det han som mördade henne? Följ denna podcast medans Sarah Koenig undersöker detta fall närmare.  Säsong två handlar om en amerikans soldat i Afghanistan som bestämmer sig för att gå rakt ut i öknen där han blir tillfångatagen av talibaner – är han en hjälte eller är han kriminell?

showposter

2. The Nerdist
Denna podd är något för alla nördar därute som inte kan få nog av alla nördiga detaljer om precis ALLT möjligt. Gäster som Bill Gates, Quentin Tarantino och Kirsten Dunst är inbjudna för att prata om allt mellan himmel och jord.

avatars-000183424649-ztclr3-t500x500

3. The Women of the Hour
En av våra favoritkvinnor Lena Dunham har en podcast om och med sina favoritkvinnor i världen. Denna podd är både motiverande och inspirerande.

480x270_41744

4. Sword and Scale
Sword and Scale är knappast någon easy-listening. Faktum är att denna podcast till och med kan ge dig mardrömmar! Det är en ”true crime”-podd om de värsta brotten du kan tänka dig: seriemördare, sektledare etc etc. Den innehåller riktiga 911-telefonsamtal, intervjuer med både anhöriga och kriminella + utdrag från riktiga förhör och rättegångar.

AskGaryVeeShowCover

5. The #AskGaryVee Podcast
Om vi behöver social media inspiration är denna podcast alltid en bra idé. Vår favorit social media-expert Gary Varynerchuk svarar på social media marknadsföringsfrågor på sitt eget passionerade vis.

Se fram emot ännu en Topp 5-lista nästa vecka! Kom ihåg att följa oss på Facebook och Instagram för ännu mer tips och nyheter om sociala medier.

youtopia-rachel_nat_sign

Genom att använda denna sida, accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer

OK, jag förstår