Visa meny

Topp 5 appar

Publicerad: januari 27, 2016
apparsociala mediertipstopp 5topplista

apps

Vi använder olika appar dagligen, och de underlättar verkligen i vårt dagliga arbete. Här är 5 appar som vi inte kan leva utan när vi jobbar med sociala medier.

facebook ad manager

1. Facebook Ads Manager App
Denna app hjälper oss att få en bra översikt över de annonser som vi har körande på Facebook för tillfället. Vi använder den dagligen för att hålla koll på hur det går för våra annonser och det är även möjligt att skapa annonser med hjälp av appen.

banner-google-drive-app-review

2. Google Drive App
OK, vi erkänner! Vi är beroende av Google Drive!! Vi har otaliga dokument, scheman och planeringsdokument samt presentationer på Google Drive. Vi använder även det för att lagra bilder. Med hjälp av denna app får vi tillgång till alla våra Google Drive-dokument direkt på mobilen.

Enlight-App-iPhone-18

3. Enlight App
Denna app må vara dyr, men det är den bästa fotoredigerings-appen som vi vet. Den är väldigt lätt att använda och bara din fantasi sätter gränserna för vad du kan skapa med denna app

flipagram-para-iphone

4. Flipagram App
Denna app är perfekt om du vill visa upp fler bilder i ett bildspel och lägga till lite musik. Skapa bra innehåll till Instagram med denna app!

hootsuite-icon

5. Hootsuite App
Denna app hjälper oss att planera inlägg i förväg till alla våra olika social media-kanaler som vi har hand om. Den underlättar verkligen vårt dagliga arbete eftersom vi med hjälp av appen kan förbereda inlägg i förväg.

Nästa vecka kommer en ny Topp 5-lista! Kom ihåg att följa oss på  Facebook och Instagram för att få mer tips och nyheter om sociala medier.

youtopia-rachel_nat_sign

Genom att använda denna sida, accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer

OK, jag förstår