Visa meny

Youtopia Logo

 

Engagera din publik,
var äkta, var den alla pratar om.

Om du saknar tid, energi eller kreativitet att posta och marknadsföra dig på Facebook, Instagram eller Twitter, låt oss göra det åt dig!

börja Arbeta med oss idag

graphics-devices

“Du kan inte längre köpa vänner,
du måste förtjäna dem”

Youtopia är en social media management byrå. Vi tar hand om din digitala marknadsföring, skapar en strategi för dina sociala medier och ser till att du får ut det mesta av dina CPC-kampanjer. Vi skapar innehåll, bygger upp och boostar ditt varumärke. Vi gör dig synlig i det djupa havet som vi kallar marknaden. Vi är din fyr, ditt ljus. Och vi gör jobbet med expertis, lätthet och en stor portion glädje. Börja jobba med oss idag!

Läs mer om våra tjänster

våra tjänster inkluderar

Varumärkesanalys

Vilka är era kärnvärden och hur uppfattas dessa av era potentiella kunder? Vi tittar närmare på ert varumärke och jämför det med er konkurrens samt framtida mål.

Strategi för Sociala medier

Vilka kanaler är lämpligast för ert varumärke? Det är inte alltid nödvändigt att marknadsföra sig på alla plattformar, men din kommunikation ska vara genomtänkt och målinriktad för att få bäst resultat. Vi gör upp en konkret plan till dig.

Skapande av innehåll

Från informativa inlägg till kreativa tävlingar – Vi skapar ett komplett kampanjkoncept med tillhörande professionell copywriting samt skräddarsytt, högkvalitativt innehåll (bilder/video/grafik). Vi publicerar innehåll, interagerar med följarna, identifierar relevanta hashtags, utökar ditt businessnätverk och ser till att din sociala kanal är aktiv och levande.

Kampanj i Sociala medier

Vi är dina social media managers. Vi kan ta hand om all din digitala marknadsföring på plattformar som till exempel Facebook och Google. Vi optimerar din marknadsföring så att du kan få det mesta ut av dina CPC-kampanjer. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, koppla av och se det hända.

Uppdatering av digitala och tryckta medier

För att se till att det finns en tydlig länk mellan dina sociala kanaler och din hemsida kan vi hjälpa dig att utvärdera din hemsida, uppdatera texter, grafik och kundflöde. Vi kan även skapa broschyrer, annonser, manualer etc., allt efter dina behov och önskemål.

Uppföljning och utvärdering

Efter varje kampanj analyserar vi kampanjresultaten genom ett flertal fördefinierade målvärden. Du får en rapport innehållande ditt nuvarande läge samt även några förslag på hur du kan arbeta med sociala medier i fortsättningen.

Fallstudier

vi är Youtopia

Rachel

“Social media handlar om relationer, se till att du blir minnesvärd”

Hon är en naturlig projektledare, omfattande erfarenhet av digital campaign management/PPC (Facebook och Google Adwords), där hon skapat innehåll och analyserat kampanjresultat för kunder som bl.a. Disney, LEGO, Twentieth Century Fox och Dreamworks. Hon älskar att skörda frukterna av en korrekt optimerad kampanj och gör det lilla extra för att uppnå de önskade resultaten. Musik, familjen och bra vänner inspirerar henne. Hon är storasystern med en känsla för detaljer.

+46 760 23 70 53 | info@youtopia.se

Nathalie

“Det som betyder mest är inte vad du säger, utan hur du får människor att känna sig”

En trollerikonstnär på social kommunikation. Med en gedigen erfarenhet av community management, är hon expert på att skapa och upprätthålla ett starkt band med följare och vet hur man på bästa sätt kan släcka bränder om de uppstår. Som Head of Social Media på watAgame som tillverkar sociala mötesplatser på nätet för barn, har hon erfarenhet av att lägga upp strategier för respektive kanal och nå högt uppsatta mål. Hon är kreativ ända in i märgen och har en intuition för reklam som är som grädden på moset för Youtopia. Hon älskar musik, hundar och mode. Hon är lillasystern med de stora idéerna.

+46 736 27 92 16 | info@youtopia.se

Vincent

”Varje pixel räknas”

Denna erfarna och mångsidiga kreatör vet hur man skapar tilltalande innehåll. Med bakgrund som frilansande designer och webbutvecklare har han arbetat med en mängd olika varumärken samt även skapat ett par egna. Vare sig det handlar om att skapa en ny varumärkesprofil eller att arbeta med ett väletablerat varumärke, är han redo för utmaningen. Med en flexibel inställning och anpassningsbar grafisk stil, kan han skapa visuellt attraktivt material, oavsett sammanhang. Beroende av musik & kaffe. Han är en broder från en annan moder.

info@youtopia.se

Kontakt & förfrågan

Stort eller litet problem, megabudget eller småväxel. Vi kan hjälpa dig. Kontakta oss idag, så pratar vi om din digitala marknadsföring. Skriv här nedan, emaila (info@youtopia.se) eller ring oss när som helst +46 760237053

icon-email

Youtopia

Spånehusvägen 62L
SE-214 39 MALMÖ

 

  Generellt

   Boka möte


    Förfrågan
    Vilket stämmer in på dig?

    Skicka ett meddelande till oss och berätta mer om dina behov vad gäller social media/marknadsföring/kommunikation.

    senaste från vår blogg

    Tips: Anpassa innehåll efter plattform

    Det finns otaliga sociala medier som du kan vara aktiv på med ditt brand. Ingen plattform är den andra lik och det innebär också att kommunikationen fungerar olika beroende på […]

    Läs mer

    Läs din supportmail

    Du har säkert hört att undersökningar visar att man förväntar sig svar på sina social media-kommentarer inom 1 timme vad gäller företags sidor. Har du frågat dig själv varför det är […]

    Läs mer

    Content – en uppåt- eller nedåtgående spiral

      Om du bara lär dig en sak om social media – låt det bli detta: Content är inte bara viktigt, det kan vara avgörande för ditt varumärke. Antingen blir […]

    Läs mer

    Följ oss på Instagram

    Genom att använda denna sida, accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer

    OK, jag förstår